Beste allemaal,

De Praktijk blijft op aangepaste bezetting open en behandelingen zullen zo veel mogelijk doorgaan, echter vragen wij wel uw aandacht voor het onderstaande.

· In navolging van de adviezen van het RIVM vragen wij u om uw afspraak bij ons af te zeggen als u griepachtige klachten of koorts heeft, verkouden bent of hoest. Wilt u dit per voorkeur per mail doen op info@mookusfysiotherapie.nl We voorkomen hiermee te druk telefoonverkeer waardoor de praktijk onbereikbaar zou worden.

· Het kan zijn dat uw afspraak wordt verzet als één van onze medewerkers deze klachten heeft en wij deze voor alle zekerheid vragen om niet te komen werken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

· Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Corona virus op de voet. Wij checken de websites van RIVM, GGD en KNGF en stichting Keurmerk (beroepsvereniging) meerdere keren per dag voor updates met betrekking tot te nemen voorzorgsmaatregelen.

· De adviezen van het RIVM zijn: – Meerdere malen per dag goed de handen wassen – Hoesten/niezen in elleboog of oksel – Papieren zakdoeken (eenmalig) gebruiken – Geen handen meer schudden

· Daar waar mogelijk zullen we zorg op afstand leveren (video consult en telefonische zitting)Iedere paramedische zorgverlener die zorg op afstand wil leveren, moet dat volgens de NZa kunnen doen. Het uitgangspunt moet nu zijn dat noodzakelijke zorg kan worden geleverd.

· Door het Coranavirus hebben huisartsen op dit moment alleen spoeddiensten.Toch zullen er zeker vragen blijven die gaan over klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals rug-, knie- en nekklachten.U kunt vragen over bovenstaande of soortgelijke klachten ook aan ons stellen. Zo ontlasten we samen de spoeddiensten van de huisarts en weet u toch wat u het beste kunt doen met uw klachten.

U kunt ons bellen op 038-3323868, whatsapp op 06-24855527 of mailen naar info@mookusfysiotherapie.nl.

Blijf allen gezond!!

Vriendelijke groet,

Team Mookus Fysiotherapie